Koduleht » Retseptid » Teriyaki kana

Teriyaki kana

15

Koostisosad:

  • mustad oad (keedetud või konserveeritud) 100 g ~3 sl
  • tomat 80 g ~1 keskmine
  • punane sibul 30 g ~¼ sibulat
  • oliiviõli 6 g ~1 tl
  • küüslaugupulber 1 g näpuotsaga
  • tšillimaitseaine 1 g näpuotsaga
  • sool maitse järgi
  • laimimahl 10 g ~2 tl
  • värske koriander 5 g ~paar vart
  • Salat:
  • jääsalat 60 g ~1 peotäis
  • kurk 60 g ~¼ kurki
  • paprika 60 g ~½ paprika
  • Serveeri koos:
  • riivitud juust 40 g ~2 sl
  • tacokauss 1 tk (umbes 25 g)
Valmistamine:

1. Määri kana kokku Teriyaki marinaadiga ja lase seista senikaua, kuni ahi soojeneb 200 kraadini, küpseta kana 25-35 minutit ahjus.
2. Senikaua tükelda köögiviljad, jäta suured tükid, määri need kokku õliga ja maitsesta soola ja pipraga.
3. Küpseta köögiviljad koos kanaga, lisa need eraldi ahjuplaadil ahju siis, kui kana on juba 15 minutit küpsenud.
4. Serveeri kana köögiviljadega.
Kalorid:405
Rasvad:22 g
Valgud:19 g
Süsivesikud:32 g