Koduleht » Retseptid » Ahjukana pestosalatiga

Ahjukana pestosalatiga

40

Koostisosad:

  • kanafilee – 120 g ~1 portsjon
  • kurk – 80 g ~1/3 keskmist
  • tomat – 100 g ~1 väike
  • jääsalat – 50 g ~2 peotäit
  • õun – 150 g ~1 keskmine
  • sool – maitse järgi
  • must pipar (Santa Maria) – maitse järgi
  • PESTO KASTE
  • basiilik – 20 g ~1 peotäis
  • oliiviõli – 20 g ~1 sl
  • seedermänniseemned – 10 g ~1 sl
  • parmesani juust – 10 g ~1 sl
  • küüslauk – 1 väike küüs
  • sool – maitse järgi
Valmistamine:1. Kuumuta ahi 200 kraadini.
2. Maitsesta kanatükid soola ja musta pipraga (Santa Maria) ning küpseta ahjus 25–35 minutit, kuni kana on kuldpruun ja küps.
3. Valmista pesto – pane blenderisse värske basiilik, oliiviõli, küüslauk, röstitud seedermänniseemned ja parmesani juust; maitsesta soolaga ja sega ühtlaseks kastmeks.
4. Tükelda kurk, tomat ja jääsalat ning sega need pestoga kokku, et saada värske salat.
5. Serveeri kana koos pestosalati ja õunaga magustoiduks.
Kalorid:475
Rasvad:32 g
Valgud:32 g
Süsivesikud:15 g