Koduleht » Retseptid » Tai roheline karri köögiviljadega

Tai roheline karri köögiviljadega

20

Koostisosad:

  • sibul 40 g ~⅓ väiksemat
  • suvikõrvits 100 g ~½ keskmist
  • kapsas 80 g ~väike peotäis
  • lillkapsas 120 g ~1 peotäis
  • brokoli 120 g ~1 peotäis
  • kookosõli 5 g ~½ teelusikat
  • karripasta (Santa Maria) 10 g ️ ~2 teelusikat
  • karri (Santa Maria) ️ maitse järgi
  • kookospiim 120 g ~½ klaasi
  • laimimahl 10 g ~veerand laimi
  • mesi 5 g ~½ teelusikat
  • kalakaste 5 g ~1 teelusikas
Valmistamine:

1. Tükelda brokoli, lillkapsas, suvikõrvits ja sibul ampsu suurusteks tükkideks.
2. Pane pann tulele ja aja kookosõli kuumaks.
3. Tõsta köögiviljad pannile ja prae umbes 2-3 minutit. Seejärel lisa köögiviljadele karripasta (1-2tl serveeringu kohta) ja prae veel 1-2 minutit. Lisa kookospiim (100ml serveeringu kohta), värskelt pressitud laimimahl, mesi, maitseained ja kalakaste (maitse järgi) ning kuumuta tasasel tulel veel 5 minutit.

NB! Lisa maitseaineid ja mett pigem tagasihoidlikes kogustes ja maitse
peale igat lisamist/segamist.

Kalorid:380
Rasvad:30 g
Valgud:8 g
Süsivesikud:19 g