Koduleht » Retseptid » Kotlet kitsejuustu ja magusa avokaado püreega
Kotlet kitsejuustu ja magusa avokaado püreega
20
Koostisosad:
hakkliha 130 g ~1 portsjon
kitsejuust 40 g ~2 viilu
tomat 100 g ~1 väike
sool maitse järgi
must pipar (Santa Maria) maitse järgi
koriander, kuivatatud (Santa Maria) maitse järgi
AVOKAADOPÜREE
avokaado 80 g ~1/2 keskmist
mesi 5 g ~1 tl
sidrunimahl 10 g ~2 tl
sool näpuotsaga
Valmistamine:1. Maitsesta hakkliha soola, pipra ja kuivatatud koriandriga ning sõtku siis korralikult läbi. Tee hakklihast üks suur lapik kotlett.
2. Pane pann tulele ja aja kuumaks. Prae kotletti pannil mõlemalt poolt 3-4minutit.
3. Pane ahi grillrežiimil 220 kraadi juurde soojenema.
4. Tõsta kotlett ahjuplaadile ja laota peale kitsejuustu viilud. Tõsta siis kotlett ahju ja küpseta kuni kitsejuust on pealt kuldpruun.
5. Senikaua viiluta tomat ning puhasta ja püreesta kahvliga avokaado. Sega püreesse maitse järgi mett, sidrunimahla ja soola.
6. Serveeri kotlett avokaado püree ja värske tomatiga.