juust (nt cheddar või gouda) 30 g ~2 supilusikat riivitult
oliiviõli 8 g ~1,5 teelusikat
hapukoor 30 g ~1,5 supilusikat
koriander (värske) 5 g näpuotsaga
cayenne (Santa Maria) näpuotsaga
sool (Santa Maria) näpuotsaga
Valmistamine:
1. Keeda riis. Haki paprika, sibul ja seened peeneks ning prae pannil oliivõlis. Maitsesta soola ja cayenne’i pipraga.
2. Lisa pannile hakkliha, sega läbi ja kuumuta koos 1 minut.
3. Laota segu tortilla põhjale, lisa juust ja voldi tortilla tihedalt kokku nii, et lahtised otsad jääksid alla. Pintselda pealt oliivõliga.
4. Küpseta tortilla ahjus 200 °C juures 5–7 minutit, kuni tortilla on krõbe ja kuldpruun.
5. Haki koriander. Raputa see valmis chimichanga peale ja serveeri hapukoorega.