pruun riis, keetmata 70 g ~pool klaasi (keedetult u 180 g)
sibul 60 g ~pool keskmist
paprika 100 g ~pool paprika
küüslauk 1 küüs purustatud
külmutatud herned 70 g ~väike peotäis
tomatipasta 40 g ~2 sl
kookosõli 10 g ~1 teelusikat
sool (Santa Maria) maitse järgi
must pipar (Santa Maria) ️ näpuotsaga
tšillimaitseaine (Santa Maria) ️ maitse järgi
Valmistamine:
1. Pese pruun riis, pane pott veega keema ja keeda riisi 30 minutit. Seejärel kurna, eemalda pott kuumuselt ja
pane riis potti tagasi. Pane kaas peale ja lase riisil 10 minutit seista.
2. Lõika kanafilee ribadeks, tükelda sibul, paprika ja küüslauk.
3. Pane pann tulele ja aja kookosõli kuumaks. Prae kanafilee ribad kergelt pruuniks ja tõsta kõrvale.
4. Prae samal pannil sibul ja paprika. Umbes 2 minuti pärast lisa purustatud küüslauk ja tomatipasta.
Kui segu on juba kuumenenud, lisa keedetud riis ja maitseained ning kuumuta veel 5 minutit.
5. Sega kuuma toidu sisse külmutatud herned. Lisa ka praetud kana ja serveeri koheselt.