Koduleht » Retseptid » Kõrvitsasupp juustuga

Kõrvitsasupp juustuga

35

Koostisosad:

  • kõrvits 200 g ~1 tassitäis kuubikuid
  • õun 100 g ~½ keskmist
  • oliiviõli 5 g ~1 teelusikat
  • kohvikoor 40 g ~3 supilusikat
  • kitsejuust 30 g ~väike peotäis murendatult
  • leib 40 g ~1 viil
  • sool ja must pipar (Santa Maria) ️ näpuotsaga
Valmistamine:1. Koori ja tükelda kõrvits kuubikuteks.
2. Sega tükid oliivõliga ja aseta ahjuplaadile ja pane 200 kraadisesse ahju.
3. Puhasta ja tükelda õunad ning kui kõrvits on 15 minutit küpsenud, siis lisa ahjuplaadile õunatükid ja küpseta veel umbes 10 minutit või kuni kõrvits on pehme. Pane kõrvits ja õun koos kõrgemasse potti ning püreesta saumikseriga. Ettevaatust, segu on kuum! Lisa kohvikoor ja soovi korral kuuma vett, maitsesta soola ja pipraga.
4. Rösti leib ja lõika kuubikuteks. Serveeri supp kitsejuustu ja leivakuubikutega, mis pane supi peale.
Kalorid:330
Rasvad:18 g
Valgud:11 g
Süsivesikud:30 g