Koduleht » Retseptid » Kodune seljanka supp

Kodune seljanka supp

30

Koostisosad:

  • kanafilee 100 g ~3/4 fileed
  • kartul 150 g ~2 keskmist
  • suvikõrvits 100 g ~1/2 väikest
  • sibul 60 g ~1/2 keskmist
  • peekon 30 g ~1 viil
  • sink 40 g ~1 viil
  • tomatipüree 40 g ~2 sl
  • oliiviõli 10 g ~1 tl
  • hapukoor 30 g ~1 sl
  • sool maitse järgi
  • must pipar (Santa Maria) maitse järgi
Valmistamine:1. Lõika kartul väikesteks kuubikuteks ja keeda soolvees, kuni pehme.
2. Tükelda sibul, peekon, sink ja kanafilee ning lõika suvikõrvitsast poolrattad.
3. Prae kana pannil oliiviõlis 5 minutit, lisa sibul, suvikõrvits, sink ja peekon ning prae veel 2–3 minutit; lisa tomatipüree ja maitsesta soola ning musta pipraga (Santa Maria).
4. Kui kartul on pehme, kurna vesi ja lisa pannil olev segu potti; kalla juurde soovitud kogus vett ja kuumuta keemiseni.
5. Serveeri supp hapukoorega.
Kalorid:435
Rasvad:19 g
Valgud:29 g
Süsivesikud:34 g