sibulapulber (Santa Maria) maitse järgi ~näpuotsatäis
meresool (Santa Maria) maitse järgi ~näpuotsatäis
Valmistamine:
1. Loputa kinoad jooksva külma vee all. Tõsta siis pott koos kinoa, vee ja soolaga pliidile ja lase vesi keema. Jätka keetmist madalal kuumusel 10-12 minutit. Kui kinoa on küpsenud ja läbipaistev tõsta see pliidilit ja jäta jahtuma.
2. Lõika kurk kuubikuteks või viiludeks, haki roheline sibul, pese ja vajadusel haki spinat. Sega kõik koostisosad salatiks, maitsesta soola ja sibulapulbriga.
3. Pane pann tulele ja aja kookosrasv kuumaks.
4. Tükelda lõhe ja tõsta pannile küpsema.
5. Haki tšilli ja lisa see siis pannile, kui lõhe on küpsenud. Lisa ka laimimahl ja koor ning maitsesta soolaga. Kuumuta lõhe madalal kuumusel veel umbes 2 minutit.
6. Serveeri laimilõhe koos kinoasalatiga.