Koduleht » Retseptid » Kanafilee porruse fetaga

Kanafilee porruse fetaga

30

Koostisosad:

  • kanafilee 150 g ~1 peopesa
  • fetajuust 40 g ~väike peotäis
  • porru 50 g ~½ varre
  • kurk 80 g ~pool väiksemat kurki
  • redis 60 g ~3 keskmist
  • porgand 80 g ~1 keskmine
  • jääsalat 60 g ~pool taldrikut
  • apelsin 100 g ~½ keskmist
  • sool (Santa Maria) näpuotsaga
Valmistamine:1. Pane ahi 200 kraadi juurde soojenema.
2. Lõika kanafilee liblikaks, maitsesta kergelt soolaga.
3. Haki porru, sega fetajuustuga ühtlaseks massiks ning määri segu kanale.
4. Küpseta kana ahjus umbes 15 minutit või kuni kana on küpsenud.
5. Samaaegselt tükelda kurk, redis, porgand ja jääsalat ning sega salatiks kokku.
6. Serveeri kanafilee värske salati ja apelsiniviiludega.
Kalorid:320
Rasvad:10 g
Valgud:40 g
Süsivesikud:15 g