Koduleht » Retseptid » BBQ vrap

BBQ vrap

25

Koostisosad:

  • kanafilee 150 g ~1 peopesa
  • tortilla (nisujahust) 1 tk (60 g) ~1 keskmine
  • valge kapsas 100 g ~pool peotäit
  • porgand 60 g ~pool keskmist
  • juust (nt gouda) 30 g ~2 supilusikat riivitult
  • majonees 25 g ~1,5 supilusikat
  • BBQ kaste 20 g ~1 supilusikas
  • oliiviõli 6 g ~1 teelusikas
  • sool (Santa Maria) näpuotsaga
  • must pipar (Santa Maria) näpuotsaga
Valmistamine:1. Pane ahi grillrežiimiga 200 kraadi peale soojenema.
2. Lõika kana 2-3 ampsu suurusteks tükkideks ja maitsesta soolaga ning hakka küpsetama. Ahjus küpseta kana ca 15-20 minutit. Võid kana küpsetada ka grillil või praadida pannil.
3. Samaaegselt riivi porgand ja juust, lõika kapsas peeneteks ribadeks ning sega majoneesiga kokku, maitsesta soola ja musta pipraga.
4. Küpseta tortillapõhjad ahjus või pannil.
5. Kui kana on valmis, siis sega ta kausis BBQ kastmega.
6. Pane kõik komponendid tortillapõhja keskele ja keera rulli.
Kalorid:540
Rasvad:24 g
Valgud:38 g
Süsivesikud:42 g