Koduleht » Retseptid » Kodune vege kauss

Kodune vege kauss

25

Koostisosad:

  • kartul 180 g ~1 rusikas
  • punased oad (kurnatud) 100 g ~1 peotäis
  • keedupeet 120 g ~pool taldrikut
  • avokaado 80 g ~pool viljast
  • soolakurk või värske kurk 60 g ~pool väiksemat kurki
  • majonees 25 g ~1,5 supilusikat
  • oliiviõli 5 g ~1 teelusikas
  • koriander (Santa Maria) maitse järgi näpuotsaga
  • küüslauk (Santa Maria) maitse järgi näpuotsaga
  • sool (Santa Maria) maitse järgi näpuotsaga
Valmistamine:

1. Koori ja keeda kartulid soolvees.
2. Senikaua kurna oad ja prae pannil, maitsesta koriandri, küüslaugu, soolaga ja vajuta ube pisut laiaks pannilabidaga, sega põhjalikult.
3. Riivi või viiluta keedupeet ja sega majoneesi ning soolaga.
4. Viiluta kurk(soovitan värsket soolakurki).
5. Eemalda avokaado koor ja kivi ning viiluta ta.
6. Pane kartulid kaussi, siis lisa oad, siis peet, siis avokaado, siis (värske soola)kurk ja siis söö…head isu 🙂
Kalorid:490
Rasvad:26 g
Valgud:10 g
Süsivesikud:54 g