1. Pese hoolikalt kartulid ja keeda koorega soolvees, kui on suured kartulid siis võid lõigata väiksemateks tükkideks.
2. Senikaua lõika brokolist õisikud ja suvikõrvitsast rattad.
3. Lõika liha umbes 1 cm paksusteks viiludeks ja prae pannil oliivõlis kuni liha on valmis, maitsesta soolaga, siis eemalda pannilt praetaldrikule, ära panni pese!
4. Nüüd peaks kartulid ka valmis olema, võta kartulid veest, et pisut kuivaks ja pane suvikõrvits/brokoli keema 2-3 minutiks, seejärel kurna.
5. Prae pannil oliivõlis kartul, brokoli ja suvikõrvits, kuni neile tekib kerge kuldne värv umbes 2 minutit, pane praetaldrikule liha kõrvale.
6. Eemalda taimed pannilt ja vala pannile köögikoor, maitsesta persiladega ja lisa pisut kurkumit, et kaste kollaseks muutuks, sega hoolikalt ja siis vala kaste praetaldrikule.