Koduleht » Retseptid » Lõhe cevice

Lõhe cevice

15

Koostisosad:

  • lõhe või forell 160 g ~1 peopesa
  • rukkileib 70 g ~1 viil
  • jääsalat 80 g ~pool taldrikut
  • sibul 40 g ~veerand väikesest sibulast
  • koriander värske 5 g näpuotsaga
  • oliiviõli 8 g ~1 teelusikas
  • sidrunimahl 15 g ~1 supilusikas
  • sool (Santa Maria) maitse järgi näpuotsaga
  • must pipar (Santa Maria) maitse järgi näpuotsaga
Valmistamine:

1. Tükelda kala umbes 0.5cm suurusteks kuubikuteks ning sibul ja koriander väga peeneks.
2. Sega kala, sibul, koriander ning maitseined, pigista sisse sidrunimahl. Lisa alguses kõiki ettevaatlikult, sest alati saab juurde lisada.
3. Rösti leib ja rebi jääsalatist suured tükid.
4. Tee jääsalati lehtedest taldtikule “padi” aseta peale leivaviilud, siis kala cevice ning serveeri.
Kalorid:430
Rasvad:18 g
Valgud:34 g
Süsivesikud:32 g