Koduleht » Retseptid » Trühvliburger/vrap

Trühvliburger/vrap

15

Koostisosad:

  • veiseliha hakkliha või tailiha 120 g ~1 peopesa
  • kukkel (täistera või tavaline) 70 g ~1 keskmine
  • juust (nt cheddar või gouda) 25 g ~2 viilu
  • jääsalat 40 g ~veerand taldrikut
  • tomat 60 g ~3 viilu
  • sibul 30 g ~paar õhukest rattaviilu
  • majonees 15 g ~1 supilusikas
  • trühvlikreem 5 g ~1 teelusikatäis
  • sool (Santa Maria) maitse järgi näpuotsaga
  • must pipar (Santa Maria) maitse järgi näpuotsaga
Valmistamine:

1. Tee hakklihast õhuke kotlet või lõika tailihast õhukesed viilud ja küpseta pannil, ahjus või grillil kuni küps, maitsesta soola ja pipraga ning enne serveerimist lase kukkel ka soojaks.
2. Senikaua viiluta tomat ja sibul(väga peened rattad) ning rebi jääsalat.
3. Sega trühvlikreem ja majonees.
4. Määri trühvlimajonees kukli sisekülgedele, siis aseta jääsalat, siis liha, siis juust, siis tomat ja sibul ning peale kukli teine pool.
Kalorid:560
Rasvad:28 g
Valgud:34 g
Süsivesikud:42 g