veiseliha (šnitsliks või rulliks sobiv tükk) 140 g ~1 peopesa
kartul 200 g ~1 rusikas
kohvikoor 40 g ~2 supilusikat
juust (nt gouda) 25 g ~2 supilusikat riivitult
trühvlikreem 5 g ~1 teelusikatäis
oliiviõli 6 g ~1 teelusikas
jääsalat 60 g ~pool taldrikut
tomat 80 g ~1 väike
kurk 80 g ~pool kurki
ürdisegu (Santa Maria) näpuotsaga
sool (Santa Maria) näpuotsaga
must pipar (Santa Maria) näpuotsaga
Valmistamine:1. Koori kartulid, lõika väikesteks tükkideks ja pane keema soolvette- keeda kuni pehmed, siis sega tugevalt kohvikoore ja ürdiaiaseguga püreeks.
2. Senikaua vasarda liha õhukeseks ja ole ettevaatlik, et liha ära ei lõhu!
3. Pane juust ja trühvlikreem vasardatud liha keskele ja keera tihedalt rulli.
4. Prae liharull pannil iga külje pealt kuni valmis või küpseta ahjus 200 kraadi juures umbes 15 minutit.
5. Haki salatimaterjal ja serveeri kartulipüree ja liharulliga.