või alternatiivina punased oad (kurnatud) 100 g ~1 peotäis
oliiviõli 6 g ~1 teelusikas
muna 1 tk (60 g) ~pool peopesa
juust (nt parmesan või gouda) 30 g ~2 supilusikat riivitult
maitseroheline (nt petersell, till) 5 g näpuotsaga
jääsalat 60 g ~pool taldrikut
tomat 80 g ~1 väike
kurk 80 g ~pool kurki
sool (Santa Maria) näpuotsaga
Valmistamine:1. Pane vesi keema ja lisa pisut soola, siis pane gnocci keema, kui gnocci on valmis, siis ta tõuseb poti põhjast ülesse(3-5 min)
2. Tükelda ja prae peekon, kui peekonist tuleb rohkem, kui 1 sl rasva, siis eemalda üleliigne. Kui asendad peekoni ubadega, siis lisa praadimiseks 1-2sl oliiviõli.
3. Nüüd peaks gnocci valmis olema, kurna ja lase veel korralikult ära nõrguda, siis lisa gnocci pannile ja prae kuni kuldpuun.
4. Senikaua riivi juust, haki maitseroheline, tükelda jääsalat, tomat ja kurk.
5. Eemalda gnocci pannilt taldrikule, raputa peale juust ja maitseroheline.
6. Prae pannil muna, kui see valmis, siis serveeri gnocci peal.