Koduleht » Retseptid » Kalawrap tartar kastmega

Kalawrap tartar kastmega

20

Koostisosad:

  • valge või punane kala 120 g
  • tortilla (nisujahust) 1 tk (60 g)
  • hapukoor 40 g
  • majonees 15 g
  • marineeritud kurk 30 g
  • sibul 30 g
  • sidrunikoor 1 tl (2 g)
  • jääsalat 60 g
  • kurk värske 80 g
  • oliiviõli 5 g
  • sool (Santa Maria) maitse järgi
Valmistamine:

1. Küpseta kala ahjus või prae pannil, kui kasutad toorest kala ja maitsesta soolaga.
2. Riivi sidrunikoor (ainult kollane osa), haki marineeritud kurk ja sibul peeneteks tükkideks ning sega majoneesi ja hapukoorega.
3. Küpseta tortillapõhjad pannil või ahjus, aga kui asendad riisi või kartuliga, siis pane need esimesena keema.
4. Haki jääsalat ribadeks ja viiluta kurk.
5. Keera kõik koosisosad tortillapõhja sisse.
Kalorid:480
Rasvad:26 g
Valgud:28 g
Süsivesikud:34 g