Koduleht » Retseptid » Hakkliha vrapp seente ja sibulaga

Hakkliha vrapp seente ja sibulaga

20

Koostisosad:

  • veiseliha hakkliha 120 g ~1 peopesa
  • šampinjonid 100 g ~1 peotäis
  • sibul 50 g ~pool väikesest sibulast
  • tortilla (nisujahust) 1 tk (60 g) ~1 keskmine
  • jääsalat 60 g ~pool taldrikut
  • tomat 80 g ~1 väike
  • kurk 80 g ~pool kurki
  • ketšup 20 g ~1 supilusikas
  • majonees 15 g ~1 supilusikas
  • oliiviõli 6 g ~1 teelusikas
  • rosmariin (Santa Maria) näpuotsaga
  • sool (Santa Maria) näpuotsaga
  • must pipar (Santa Maria) näpuotsaga
Valmistamine:1. Maitsesta hakkliha soola, pipra ja rosmariiniga(või muu lemmikmaitseainega) ning vooli sõrme pikkused/paksused vorstid.
2. Lõika seened ja sibulad õhukesteks sektoriteks.
3. Prae hakkliha, seened ja sibul pannil, eraldi või koos- oleneb kui palju pannil ruumi on.
4. Senikaua haki salatimaterjal.
5. Võta tõsta praetud koostisosad taldrikule ja küpseta kergelt tortillapõhjad.
6. Pane kõik koostisosad tortillapõhja sisse, lisa ketšup ja majonees ning keera rulli.
Kalorid:500
Rasvad:26 g
Valgud:28 g
Süsivesikud:38 g