juust (nt cheddar või gouda) 40 g ~3 supilusikat riivitult
toorjuust 30 g ~1,5 supilusikat
jalopeno 10 g ~paar viilu
jääsalat 60 g ~pool taldrikut
tomat 80 g ~1 väike
kurk 80 g ~pool kurki
oliiviõli 5 g ~1 teelusikas
sool (Santa Maria) näpuotsaga
karri-mango maitseaine (Santa Maria) näpuotsaga
Valmistamine:1. Pane ahi sooja 250 kraadi peale.
2. Pese riis külma veega ja pane keema, maitsesta vähese soolaga.
3. Riivi juust ja sega toorjuustu ning jalopenoga.
4. Lõika kanafileesse pikupidi 1-2 sügavat sisselõiget, aga ära lõika lõpuni läbi, maitsesta kanafilee soolaga ning pane sisselõike sisse juustu-jalopeno segu ja siis küpsetusnõus ahju küpsema 15-20 minutiks.
5. Senikaua tükelda kurk, tomat ja jääsalat ning sega kokku.
6. Kurna riis, kuid ära loputa ja maitsesta karri-mango maitseainega-
7. Serveeri kana riisi ja salatiga.