maitseroheline (nt till, petersell) 5 g näpuotsaga
sool (Santa Maria) näpuotsaga
must pipar (Santa Maria) näpuotsaga
Valmistamine:1. Lõika rukkileiva või sepiku viiludelt koorikud ära, et tordikihtide servad jääksid siledad.
2. Haki suitsukana, kurk ja sibul peeneteks tükkideks.
3. **Valmista täidis:** sega suitsukana, majonees, hapukoor ja maitseroheline kreemjaks massiks. Maitsesta soola ja pipraga.
4. Lao leivaviilud kihiti – määri iga kihi vahele osa kana-täidisest.
5. Määri pealmine kiht ja küljed üle hapukoore–majoneesi seguga ning kaunista tomati, keedetud muna, kurgi ja värske maitserohelisega.
6. Lase võileivatordil vähemalt 1–2 tundi külmkapis seista, et maitsed seguneksid ja tort muutuks meeldivalt niiskeks.