Koduleht » Retseptid » Krevetisalsa võileib

Krevetisalsa võileib

10

Koostisosad:

  • krevetid (keedetud või praetud) 100 g ~1 peotäis
  • avokaado 80 g ~pool viljast
  • tomat 80 g ~1 väike
  • kurk 80 g ~pool kurki
  • sibul 40 g ~veerand väikesest
  • koriander (värske) 5 g näpuotsaga
  • laimimahl 10 g ~1 teelusikas
  • sool (Santa Maria) näpuotsaga
  • must pipar (Santa Maria) näpuotsaga
  • rukkileib 60 g ~1 viil (serveerimiseks, soovi korral)
Valmistamine:1. Koori avokaado ja eemalda kivi, haki viljaliha väikesteks tükkideks. Haki samuti tomat, kurk, sibul ja koriander ning sega need keedetud või praetud krevettidega. Maitsesta laimimahla, soola ja pipraga.
2. Soovi korral rösti leib ja serveeri krevetisalsaga.
Kalorid:410
Rasvad:20 g
Valgud:26 g
Süsivesikud:32 g