Koduleht » Retseptid » Krevetivõileib salatipadjal

Krevetivõileib salatipadjal

15

Koostisosad:

  • munad 2 tk (120 g) ~1 peopesa
  • krevetid (keedetud või küpsetatud) 100 g ~1 peotäis
  • toorjuust 40 g ~2 supilusikat
  • rukkileib 60 g ~1 viil
  • jääsalat 60 g ~pool taldrikut
  • tomat 80 g ~1 väike
  • kurk 80 g ~pool kurki
  • maitseroheline (nt till, petersell) 5 g näpuotsaga
  • sool (Santa Maria) näpuotsaga
  • must pipar (Santa Maria) näpuotsaga
Valmistamine:1. Prae või keeda muna 7 minutit, nii et munakollane jääks kergelt vedel.
2. Kurna keedetud või küpsetatud krevetid, soovi korral lõika väiksemaks. Haki maitseroheline ja sega krevetid toorjuustuga.
3. Haki jääsalat, viiluta tomat ja kurk ning tõsta taldrikule salatipõhi.
4. Soovi korral rösti leib, määri peale toorjuustu–kreveti segu, tõsta salatipadja peale. Aseta muna otsa, tee munakollasesse sisselõige ja serveeri.
Kalorid:510
Rasvad:24 g
Valgud:46 g
Süsivesikud:32 g