krevetid (keedetud või toored, puhastatud) 100 g ~1 peotäis
küüslauk 5 g ~1 küüs
värske ingver 5 g ~1 teelusikas riivitult
tšilli (värske või helbed, Santa Maria) näpuotsaga
oliiviõli 8 g ~1,5 teelusikat
rukkileib 60 g ~1 viil
Tomatipüreesupp:
tomatid (värsked või purustatud) 250 g ~2 keskmist
porgand 80 g ~1 väike
sibul 60 g ~pool keskmist
kanapuljong 250 ml ~1 klaas
köögikoor 50 g ~2 supilusikat
oliiviõli 6 g ~1 teelusikas
ürdisool (Santa Maria) näpuotsaga
sool (Santa Maria) näpuotsaga
must pipar (Santa Maria) näpuotsaga
Valmistamine:1. Haki sibul ja porgand väikesteks tükkideks.
2. Kuumuta potis oliiviõli ja prae sibulat ning porgandit 3–4 minutit, kuni need muutuvad pehmeks ja klaasjaks.
3. Lisa tükeldatud või purustatud tomatid ja kanapuljong. Sega läbi ja lase tasasel tulel podiseda 15–20 minutit.
4. Lisa köögikoor, ürdisool ja must pipar. Püreesta supp saumikseriga ühtlaseks ja siidiseks. Vajadusel lisa vett või puljongit, kui supp on liiga paks.
5. Haki küüslauk, ingver ja tšilli. Kuumuta pann keskmisel kuumusel, lisa oliiviõli ja rösti maitseained 1–2 minutit.
6. Lisa pannile krevetid, sega kiiresti läbi ja eemalda pann pliidilt, et krevetid jääksid mahlased.
7. Soojenda vajadusel supp uuesti üles.
8. Serveeri supp kausis, tõsta peale vürtsised krevetid ja paku kõrvale röstitud leiba.