1. Haki seller ja roheline sibul.
2. Lase potis veel keema tõusta ning lisa spagetid. Lase neil valmida u 10 minuti jagu, siis kurna ja loputa külma vee all. Jäta suurde kaussi seisma.
3. Lase pannil kuumeneda, lisa õli, seller, šampinjonid, spinat ja roheline sibul ning prae 8-10 minutit, kuni seened hakkavad kuldset jumet võtma. Tõsta kaussi ja aseta kõrvale.
4. Kastme valmistamiseks pane blenderisse küüslauguküüned, ingver, riisiäädikas, vesi, tuline tšillikaste, sojakaste, naturaalne maapähklivõi ja suhkur. Blenderda, kuni saavutad kreemise konsistentsi.
5. Vala kaste spagettide peale ja sega läbi. Vajadusel lisa soola, kuni oled maitsega rahul.
6. Lisa praetud seller, šampinjonid, spinat ja roheline sibul ning sega veelkord.
7. Serveeri ja naudi idamaist maitset!