vesi (kuskussile ja pada keetmiseks) 250 ml ~1 klaas
oliiviõli 8 g ~1,5 teelusikat
vürtsköömned (Santa Maria) näpuotsaga
ingveripulber (Santa Maria) näpuotsaga
sool (Santa Maria) näpuotsaga
must pipar (Santa Maria) näpuotsaga
Valmistamine:
1. Haki lillkapsad, beebispinat ja sibul.
2. Kuumuta pannil õli ja prae sibul klaasjaks. Lisa vürtsköömned, ingveripulber, sool ja pipar ning sega korralikult läbi.
3. Lisa ka purustatud tomatid koos vedelikuga, kikerherned, lillkapsaõisikud, rosinad ning vesi ja lase segul keema tõusta.
4. Hauta segu, kuni juurviljad muutuvad pehmeks (umbes 15-20 minutit). Lisa beebispinati ribad, sega.
5. Samal ajal kalla kuskuss kaussi ja vala peale 1 tass kuuma vett, kata kinni ja lase umbes 5 minuti jagu seista ja veel imenduda.
6. Serveeri lillkapsa kikerherne pada kuskussi padjal ja naudi!