Koduleht » Retseptid » Pad Thai

Pad Thai

20

Koostisosad:

  • riisinuudlid (kuiv) 70 g ~2 peotäit
  • kanafilee 120 g ~1 peopesa
  • maapähklid 15 g ~1 supilusikas
  • vokisegu või lemmikjuurviljad (nt paprika, porgand, suvikõrvits) 150 g ~1,5 peotäit
  • muna 1 tk (60 g)
  • oliiviõli 10 g ~2 teelusikat
  • pad thai kaste 30 g ~2 supilusikat
  • koriander värske 5 g ~näpuotsaga
  • sool (Santa Maria) näpuotsaga
Valmistamine:1. Keeda riisinuudlid soolvees pehmeks, kui need on valmis, siis loputa külma veega ja jäta külma vette ligunema, et vältida kokkukleepumist.
2. Lõika kanafileest õhukesed ribad ja prae pannil oliivõlis koos maapähklitega 3-5 minutit  maitsesta soolaga.
3. Lisa pannile vokisegu või lemmikjuurviljad ja prae 2 minutit.
4. Kurna hoolikalt riisinuudlid ja lisa ka pannile, maitsesta pad thai kastmega, sega hoolikalt, kuumuta 1 minut.
5. Haki koriander.
6. Tõsta toit taldrikule ja prae pannil muna ning serveeri see pad thai kõrvale, raputa peale hakitud koriander.
Kalorid:760
Rasvad:32 g
Valgud:42 g
Süsivesikud:72 g