vokisegu või lemmikjuurviljad (nt paprika, porgand, suvikõrvits) 150 g ~1,5 peotäit
muna 1 tk (60 g)
oliiviõli 10 g ~2 teelusikat
pad thai kaste 30 g ~2 supilusikat
koriander värske 5 g ~näpuotsaga
sool (Santa Maria) näpuotsaga
Valmistamine:1. Keeda riisinuudlid soolvees pehmeks, kui need on valmis, siis loputa külma veega ja jäta külma vette ligunema, et vältida kokkukleepumist.
2. Lõika kanafileest õhukesed ribad ja prae pannil oliivõlis koos maapähklitega 3-5 minutit maitsesta soolaga.
3. Lisa pannile vokisegu või lemmikjuurviljad ja prae 2 minutit.
4. Kurna hoolikalt riisinuudlid ja lisa ka pannile, maitsesta pad thai kastmega, sega hoolikalt, kuumuta 1 minut.
5. Haki koriander.
6. Tõsta toit taldrikule ja prae pannil muna ning serveeri see pad thai kõrvale, raputa peale hakitud koriander.