Valmistamine:1. Pane koorega kartulid ja porgand keema ning keeda kuni pehmed, siis koori ja lõika väikesteks kuubikuteks. Soovikorral võid ka peedi ise keeta, aga sobib keedupeet ka, peedi võid riivida jämeda riiviga või lõigata väikesteks kuubikuteks.
2. Klopi muna lahti, maitsesta soola ja pipraga ning prae pannil väga madala kuumuseg, ära sega, las küpseb ise täiesti valmis, siis eemalda pannilt jahtuma, kui muna on jahtunud,siis keera see ettvaatlikult rulli ja lõika terava noaga õhuksed ribad.
3. Tükelda heeringas ja sibul peeneks, sega omavahel ning maitsesta sidrupipra ja tilliga.
4. Valmista majonees ja sega 1spl majoneesi etteantud hapukoore kogusega, maitsesta sinepiga.
5. Laota kõik tahked koostisosad meelepärases järjekorras läbipaistvasse kaussi, siis kaste ja kõige peale muna.