Valmistamine:1. Koori bataat ja lõika väikese sõrme paksusteks võrdseteks ribadeks ning pane külma vette ligunema 45 minutiks, kui sul on plaanis neid mitu päeva järjest süüa, siis tee suurem kogus ja jäta ligunema kaussi, säilita külmkapis.
2. Lõika kanafilee laiupidi pooleks ja tambi köögihaamri või muu lameda esemega veel õhemaks, aga ära lõhu fileed ära!
3. Klopi lahti üks(kui teed suurema koguse, siis kasuta rohkem mune) muna ja maitsesta see persilade maitseaine ja soolaga, kata kana selle sisse.
4. Pane õhuke kiht kanafilee laiuselt pankot taldrikule ja aseta sellele kanafilee ning siis raputa pankot kanafileele ja suru tugevalt peale, aga ettevaatlikult, siis piserda 3/4 õli ühtlaselt mõlemale poole.
5. Kurna bataadi friikad ja kuivata hoolikalt käteratiku või köögipaberiga, siis pane friikad kaussi ja segades puista peale maisitärklist, tee seda hoolikalt, et kõik saaks ühtlaselt kaetud ning siis lisa oliivõli ja vaata et kõiks oleks kaetud.
6. Siis laota friikad küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile nii, et friikatel oleks vahed sees, üksteise otsa ja vastu küljed jääda ei tohi. Aseta samale pannile ka paneeritud kanafilee ja küpseta ahjus 200 kraadi juures 20-30 min või kuni valmis on.
7. Senikaua pese ja kuivata salatiroheline ja maitsesta hapukoor küüslaugu pulbriga.
8. Kui kana ja friikad on valmis, siis maitsesta need soolaga ja serveeri salati, hapukoore dipi ja kanaga.