1. Valmista bernaise kaste: haki sibul ja estragon ning pane väikesesse potti koos äädika ja valge veiniga. Keeda madalal kuumusel, kuni vedelikust on umbes pool aurustunud. Kurna segu, jahuta veidi ja sega juurde munakollased. Aseta pott vesivannile ja klopi segu, kuni see muutub kreemjaks. Seejärel lisa sulatatud või peene nirena pidevalt segades, kuni kaste pakseneb. Maitsesta soola, pipra ja värske estragoniga.
2. Koori kartulid, lõika suuremad pooleks ja keeda soolaga maitsestatud vees, kuni need on pehmed.
3. Lõika seened pooleks ja porgandist rattad.
4. Prae kana oliivõlis kõrgel kuumusel mõlemalt poolt kuldpruuniks, siis vähenda kuumust ja lisa seened ning porgandid. Prae veel 4–6 minutit; maitsesta soola ja musta pipraga.
5. Pese ja kuivata salatiroheline.
6. Kurna kartulid.
7. Aseta kõik komponendid taldrikule ja serveeri bernaise kastmega.