1. Valmista bernaise kaste: haki sibul ja estragon ning pane need väikesesse potti koos äädika ja valge veiniga. Keeda madalal kuumusel, kuni vedelikust on umbes pool aurustunud. Kurna segu, lase veidi jahtuda ja sega juurde munakollased. Aseta pott veevanni kohale ja klopi segu, kuni see muutub paksuks ja kreemjaks. Seejärel lisa sulatatud või peene nirena pidevalt segades, kuni kaste muutub siidiseks. Maitsesta soola, pipra ja värske estragoniga.
2. Prae muna ja spargel pannil oliivõlis, kuni muna on soovitud küpsusastmega ja spargel kuldne ning kergelt krõmps; maitsesta soola ja musta pipraga.
3. Pese ja kuivata salatiroheline, lõika kirsstomatid pooleks ja sega kokku värske salat.
4. Viiluta ja soovi korral rösti leib pannil või rösteris.
5. Säti kõik komponendid taldrikule ja serveeri bernaise kaste kas eraldi dipikausis või jaota ühtlaselt munale ja sparglile.