Koduleht » Retseptid » Jambalaya kanaga

Jambalaya kanaga

35

Koostisosad:

  • kanafilee 140 g ~1 tükk
  • riis (keedetud) 150 g ~1,5 dl
  • köögiviljasegu (nt paprika, porgand, mais) 150 g ~1 peotäis
  • purustatud tomat 100 g ~½ klaasi
  • hapukoor 40 g ~2 supilusikat
  • kookosrasv 6 g ~1 teelusikas
  • cajun maitseaine (santa maria) maitse järgi
  • sool (santa maria) maitse järgi
Valmistamine:1. Pese riis külma vee all ja pane keema soolvette; keeda 12–15 minutit, kuni riis on pehme.
2. Samal ajal tükelda kana ampsusuurusteks tükkideks. Kuumuta pannil kookosrasv ja prae kana 8–10 minutit, kuni kuldpruun.
3. Lisa pannile köögiviljad ja purustatud tomatid, sega ning maitsesta Cajun maitseainega. Hauta 2–3 minutit, kuni köögiviljad on kergelt pehmenenud.
4. Kurna riis (ära loputa) ja lisa pannile kana-köögiviljasegule; sega hoolikalt läbi.
5. Maitsesta vajadusel veel Cajun maitseaine ja vähese soolaga.
6. Serveeri hapukoorega.
Kalorid:555
Rasvad:35 g
Valgud:36 g
Süsivesikud:23 g