Koduleht » Retseptid » Pitsa kana

Pitsa kana

15

Koostisosad:

  • kanafilee 160 g ~1 tükk
  • tomatipüree 40 g ~2 sl
  • ananass (värske või konserv, nõrutatud) 50 g ~¼ tassi
  • paprika 60 g ~pool
  • juust (nt gouda või mozzarella) 40 g ~3 sl riivitult
  • sidrunimahl 10 g ~1 tl
  • mesi 5 g ~1 tl
  • salatiroheline 50 g ~pool taldrikut
  • oliiviõli 5 g ~1 tl
  • pitsa maitseaine (santa maria) maitse järgi
  • tšilli maitseaine (santa maria) maitse järgi
  • sool (santa maria) näpuotsaga
Valmistamine:1. Kuumuta ahi 200 kraadini.
2. Sega kausis kokku tomatipüree, värskelt pressitud sidrunimahl, mesi, pitsa maitseaine, sool ja tšilli maitseaine.
3. Senikaua pane kanafilee küpsetuspaberile ja peale köögikile ning tambi ettevaatlikul võimalikult õhukeseks. Seejärel küpseta ahjus 10 minutit.
4. Senikaua riivi juust, tükelda ananass ja paprika ning pese salatiroheline.
5. Võta kanafilee ahjust välja ja määri peale pitsakaste, siis riivitud juust ja siis ananass ja paprika, küpseta ahjus kuni juust läheb kuldpruuniks.
6. Serveeri kana salatirohelisega.
Kalorid:430
Rasvad:20 g
Valgud:32 g
Süsivesikud:29 g