ananass (värske või konserv, nõrutatud) 50 g ~¼ tassi
paprika 60 g ~pool
juust (nt gouda või mozzarella) 40 g ~3 sl riivitult
sidrunimahl 10 g ~1 tl
mesi 5 g ~1 tl
salatiroheline 50 g ~pool taldrikut
oliiviõli 5 g ~1 tl
pitsa maitseaine (santa maria) maitse järgi
tšilli maitseaine (santa maria) maitse järgi
sool (santa maria) näpuotsaga
Valmistamine:1. Kuumuta ahi 200 kraadini.
2. Sega kausis kokku tomatipüree, värskelt pressitud sidrunimahl, mesi, pitsa maitseaine, sool ja tšilli maitseaine.
3. Senikaua pane kanafilee küpsetuspaberile ja peale köögikile ning tambi ettevaatlikul võimalikult õhukeseks. Seejärel küpseta ahjus 10 minutit.
4. Senikaua riivi juust, tükelda ananass ja paprika ning pese salatiroheline.
5. Võta kanafilee ahjust välja ja määri peale pitsakaste, siis riivitud juust ja siis ananass ja paprika, küpseta ahjus kuni juust läheb kuldpruuniks.
6. Serveeri kana salatirohelisega.