mustad oad (keedetud või konserveeritud) 100 g ~3 sl
tomat 80 g ~1 keskmine
punane sibul 30 g ~¼ sibulat
oliiviõli 6 g ~1 tl
küüslaugupulber 1 g näpuotsaga
tšillimaitseaine 1 g näpuotsaga
sool maitse järgi
laimimahl 10 g ~2 tl
värske koriander 5 g ~paar vart
Salat:
jääsalat 60 g ~1 peotäis
kurk 60 g ~¼ kurki
paprika 60 g ~½ paprika
Serveeri koos:
riivitud juust 40 g ~2 sl
tacokauss 1 tk (umbes 25 g)a)
Valmistamine:
1. Haki tomat ja sibul väikesteks tükkideks ja kurna oad ning prae neid pannil oliivõlis keskmise kuumusega 5 minutit, maitsesta küüslaugupulbri, tšillimaitseainega, soola, laimimahla ja hakitud koriandriga.
2. Senikaua haki jääsalat, kurk ja paprika ning sega salatiks.
3. Riivi juust ja kuumuta tacokaussi ahjus 100 kraadi juures 2-3 minutit või rösteris, kui mahub.
4. Pane oa-tomati segu tacokaussi, raputa peale riivitud juust ja serveeri salatiga