Siin on **õigesti juhiste järgi koostisosad koos kogustega (580–630 kcal)** + lisatud **taco-kestad** ja **õli**, mis juhistes sees:
kana 160 g ~1 filee
taco-kestad 2-3 tk
jogurt (maitsestamata) 120 g ~½ klaasi
kurk 80 g ~⅓ pikk kurk
paprika 80 g ️ ~½ paprika
jääsalat 60 g ~1 peotäis
koriander 8 g ~2 sl hakitult
laimimahl 15 g ~1 sl
oliiviõli 10 g ~2 tl
laimikoor 1 tl
Must pipar (Santa Maria) maitse järgi
Meresool (Santa Maria) maitse järgi
Valmistamine:
1. Haki koriander, riivi laimikoor ja sega kokku õli, soola ning pipraga, maitse ja vajadusel lisa midagi juurde. Jaota marinaad kolmeks osaks silma järgi ja eralda 1/3.
2. Marineeri kana 2/3 marinaadis, lase seista võimalikult kaua, ideaalne oleks eelneval päeval valmis teha.
3. Küpseta kana ahjus grillrežiimil 200 kraadi juures 20-25 minutit või grilli tulel või prae pannil seni kuni valmis.
4. Senikaua haki jääsalat peeneks, lõika paprika peeneteks ribadeks ja viiluta kurk õhukesteks viiludeks ning sega salatiks.
5. Kuumuta tacokesta ahjus, pannil või grillil 1-2 minutit.
6. Kui kana on valmis, siis lõika see väiksetseks tükkideks ja sega 1/3 marinaadiga ja siis kana tükid salatiga ning pane tacokesta vahele, serveeri maitsestamata jogurtiga.