Koduleht » Retseptid » Harissa kana panniroog

Harissa kana panniroog

40

Koostisosad:

  • kanafilee 150 g ~1 väiksem filee
  • harissa pasta 15 g ️ ~1 sl
  • oliiviõli 5 g ~1 tl
  • kookosõli (praadimiseks) 5 g ~1 tl
  • paprika 120 g ~1 suur
  • sibul 80 g ~1 keskmine
  • suvikõrvits 120 g ~½ keskmist
  • küüslauk 1 klove
  • riis (keetmata) 50 g ~⅓ klaasi
  • Meresool (Santa Maria) maitse järgi
  • Must pipar (Santa Maria) maitse järgi
Valmistamine:1. Keeda riis soolaga maitsestatud vees 12–14 minutit, kurna ja jäta ootele.
2. Lõika kanafilee ribadeks, maitsesta soola ja pipraga.
3. Pane pann tulele, lisa kookosõli ja prae kana keskmisel kuumusel 4–6 minutit, kuni see on kergelt kuldne.
4. Lisa pannile hakitud sibul ja küüslauk, kuumuta 1–2 minutit.
5. Lisa ribadeks lõigatud paprika ja suvikõrvits ning prae 3–4 minutit.
6. Sega harissa pasta oliiviõliga ning lisa pannile. Kuumuta veel 2–3 minutit, kuni kõik on ühtlaselt kaetud ja aromaatne.
7. Serveeri panniroog keedetud riisiga.
Kalorid:540
Rasvad:27 g
Valgud:44 g
Süsivesikud:30 g