1. Kuumuta ahi 200 kraadini.
2. Pane küüslauk, sidrunimahl, apelsinimahl ja oliiviõli kaussi ja sega saumiksriga ühtlaseks massiks.
3. Lisa sidrunikoore tükid, paprikapulber, must pipar, tšilli ja pune, ning sega lusikaga hoolikalt läbi.
4. Määri kana marinaadiga kokku ja lase seista vähemalt 30 minutit, aga mida kauem seda parem, nt üleöö.
5. Laota kana ahjuplaadile, maitsesta soolaga ja küpseta ahjus 200 kraadi juures 35-45 minutit.
6. Senikaua pese ja keeda riis soolvees, viiluta suvikõrvits ja paprika ning prae pannil maisiga, maitsesta kartulimaitseainega.
7. Raputa kanale tükeldatud petersell ja serveeri riisi ja köögiviljadega, leem mis kana küpsetamisest tekkis sobib ideaalselt riisi maitsestamiseks.