Koduleht » Retseptid » India karri kanaga

India karri kanaga

50

Koostisosad:

  • kana 140 g ~1 väiksem filee
  • kartul 180 g ~1 suur
  • porgand 80 g ~1 keskmine
  • paprika 80 g ️ ~½ paprika
  • sibul 60 g ~½ sibulat
  • küüslauk 1 küüs
  • kookosõli 8 g ~1 tl
  • kookospiim 120 g ~½ klaasi
  • kalakaste 1 tl (soovi korral)
  • Karri (Santa Maria) ✨ ½–1 tl
  • Meresool (Santa Maria) maitse järgi
Valmistamine:

1. Tükelda kana ampsu suurusteks tükkideks.
2. Tükelda paprika ampsu suurusteks, lõika kartul täringu suurusteks tükkideks ja lõika porgandist paksud rattad ning prae kõiki koos pannil kookosrasvas 3-4 minutit.
3. Senikaua viiluta sibul ja tükelda küüslauk ning lisa pannile teiste juurikate juurde ja prae keskmisel  kuumusel 1 minutit, siis eemalda kõik pannilt kaussi.
4. Lisa pannile kana ja prae keskmisel kuumusel 6-8 minutit, maitsesta soolaga. Lisa pisut kalakastet ja prae veel 2-3 minutit.
5. Lisa pannile kookospiim ja soovi korral pisut vett, kuumuta keemiseni. Lisa taimed ning keeda tasasel tulel kuni kana, kartul ning porgand on valmis, umbes 15-20 minutit.
6. Maitsesta karriga ja sega hoolikalt ning jätka kuumutamist kuni kaste hakkab paksemaks muutuma.
Kalorid:545
Rasvad:19 g
Valgud:39 g
Süsivesikud:53 g