1. Tükelda kana ampsu suurusteks tükkideks.
2. Tükelda paprika ampsu suurusteks, lõika kartul täringu suurusteks tükkideks ja lõika porgandist paksud rattad ning prae kõiki koos pannil kookosrasvas 3-4 minutit.
3. Senikaua viiluta sibul ja tükelda küüslauk ning lisa pannile teiste juurikate juurde ja prae keskmisel kuumusel 1 minutit, siis eemalda kõik pannilt kaussi.
4. Lisa pannile kana ja prae keskmisel kuumusel 6-8 minutit, maitsesta soolaga. Lisa pisut kalakastet ja prae veel 2-3 minutit.
5. Lisa pannile kookospiim ja soovi korral pisut vett, kuumuta keemiseni. Lisa taimed ning keeda tasasel tulel kuni kana, kartul ning porgand on valmis, umbes 15-20 minutit.
6. Maitsesta karriga ja sega hoolikalt ning jätka kuumutamist kuni kaste hakkab paksemaks muutuma.