Koduleht » Retseptid » India kebab

India kebab

25

Koostisosad:

  • veiseliha-hakkliha 140 g ~1 portsjon
  • riis, keedetud 170 g ~1 portsjon
  • hapukoor 30 g ~1 sl
  • jääsalat 60 g ~2 peotäit
  • kurk 80 g ~1/3 keskmist
  • tomat 80 g ~1 väike
  • Seekh Kebab maitseaine (Santa Maria) ️ maitse järgi
  • must pipar (Santa Maria) maitse järgi
  • sool maitse järgi
Valmistamine:

1. Sega hoolikalt hakkliha Seekh kebab maitseainega, vooli segust 2cm paksused vorstikesed ja küpseta ahjus 200 kraadi juures 15-20 minutit.
2. Senikaua pese riis ja keeda soolvees 12-14 minutit.
3. Haki jääsalat, kurk ja tomat ning sega hapukoorega, maitsesta soola ja pipraga.
4. Kurna riis ja serveeri kebabi ning salatiga.
Kalorid:560
Rasvad:27 g
Valgud:29 g
Süsivesikud:49 g