Koduleht » Retseptid » Tandoori kana

Tandoori kana

10

Koostisosad:

  • kanafilee 140 g ~1 filee
  • jogurt (maitsestamata) 70 g ~3–4 sl (sh marinaad + kaste)
  • riis, keedetud 170 g ~1 portsjon
  • porgand 80 g ~1 väike
  • valge kapsas 100 g ~1 peotäis
  • oliiviõli 10 g ~1 tl
  • sidrunimahl 10 g ~2 tl
  • maitseroheline (nt petersell või koriander) maitse järgi
  • Tandoori maitseaine (Santa Maria) ️ maitse järgi
  • sool maitse järgi
Valmistamine:

1. Sega kana vähese jogurti(ülejäänud kasuta kastmeks) ja tandoori maitseainega, hea oleks lasta seista vähemalt 30minutit. Mida kauem seda parem, näiteks üleöö õhukindlas anumas külmkapis.
2. Küpseta kana ahjus 200 kraadi juures 20-25 minutit.
3. Senikaua pese riis leige veega ja keeda soolvees 12-15 minutit, seejärel kurna, kuid ära loputa.
4. Riivi porgand, haki kapsas õhukesteks ribadeks ja sega salatiks, maitsesta õli, soola ja sidrunimahlaga.
5. Haki maitseroheline ja sega jogurtiga.
6.Serveeri kana riisi, salati ja jogurtikastmega.
Kalorid:275
Rasvad:6 g
Valgud:17 g
Süsivesikud:37 g