Valmistamine:1. Pese hoolikalt riis ja pane soolaga maitsestatud vette keema.
2. Kurna kikerherned, loputa ja jäta 10 minutiks nõrguma (kui sul on kiire siis võid ka köögipaberiga kuivatada).
3. Haki küüslauk, koriander ja petersell, purusta kikerherned saumikseri või kahvliga ning sega siis kõik kaerajahu ja munavalgega ühtlaseks massiks.
4. Vala potti oliiviõli ja lase see kuumaks (kuid mitte suitsema!).
5. Vooli segust 1-3 ampsu suurused pallid ja vajuta natuke lamedamaks. Aseta pallid ettevaatlikult õlisse, prae 2-3 minutit ning pööra. Küpsenud pallid tõsta köögipaberile nõrguma.
6. Tükelda kurk ja tomat ning sega salatiks kokku.
7. Haki mündilehed ja sega maitsestamata jogurtiga kastmeks.
8. Serveeri falafel riisi, salati ja mündikastmega.