Koduleht » Retseptid » Pehmemaitseline kanaroog

Pehmemaitseline kanaroog

15

Koostisosad:

  • kanafilee 140 g ~1 filee
  • bataat 200 g ~1 keskmine
  • punane kapsas 100 g ~1 peotäis
  • kookosõli 10 g ~1 tl
  • või 5 g ~1/2 tl
  • vahukoor 30 g ~2 sl
  • kurk 80 g ~1/3 keskmist
  • tomat 80 g ~1 väike
  • petersell (Santa Maria) maitse järgi
  • ürdisool (Santa Maria) maitse järgi
  • sool maitse järgi
Valmistamine:1. Koori bataat, lõika umbes 1 cm paksusteks kuubikuteks ja keeda 12–15 minutit, kuni pehme.
2. Samal ajal lõika kanafilee ja punane kapsas õhukesteks ribadeks.
3. Pane pann tulele ja kuumuta kookosõli.
4. Tõsta kanaribad pannile ja prae keskmisel kuumusel umbes 5 minutit; lisa kapsas ja või ning kuumuta veel 2–3 minutit, sega läbi ja maitsesta soola ning peterselliga (Santa Maria).
5. Tükelda kurk ja tomat ning sega salatiks kokku.
6. Püreesta keedetud bataat saumikseriga koos vahukoorega ja maitsesta ürdisoolaga (Santa Maria).
7. Serveeri kana-kapsasegu bataadipüree ja salatiga.
Kalorid:320
Rasvad:11 g
Valgud:29 g
Süsivesikud:26 g