Koduleht » Retseptid » Ahjukana kurgi-koriandri salatiga

Ahjukana kurgi-koriandri salatiga

30

Koostisosad:

  • kanafilee 140 g ~1 filee
  • porgand 100 g ~1 väike
  • lillkapsas 120 g ~1/3 pea
  • kookosõli või oliiviõli 10 g ~1 tl
  • kurk 100 g ~1/3 keskmist
  • hapukoor 40 g ~1,5 sl
  • koriander maitse järgi
  • sool maitse järgi
  • must pipar (Santa Maria) maitse järgi
Valmistamine:

1. Aseta kana küpsetusvormi ja küpseta 200 kraadi juures 15 minutit.
2. Senikaua tükelda porgand ja lillkapsas ampsusuurusteks tükkideks.
3. Kui kana on 15 minutit küpsenud, lisa porgandi- ja lillkapsatükid vormi, sega ning küpseta veel 10 minutit; maitsesta soola ja musta pipraga (Santa Maria).
4. Viiluta kurk ja haki koriander, sega hapukoorega salatiks ning maitsesta soolaga.
5. Serveeri küpsetatud kana ja köögiviljad kurgisalatiga.
Kalorid:405
Rasvad:23 g
Valgud:33 g
Süsivesikud:15 g