lillkapsas 200 g ~3–4 suuremat õisikut (riivitud „riisiks“)
spinat 50 g ~1 peotäis
mesi 15 g ~1 supilusikas
kookosõli 10 g ~1 supilusikas
sojakaste 20 g ~1 supilusikas
seesamiseemned 5 g ⚪ ~1 teelusikas
ürdisool (Santa Maria) maitse järgi
meresool (Santa Maria) maitse järgi
Valmistamine:1. Pane ahi 200 kraadi juurde soojenema.
2. Tõsta lõhe ahju ja küpseta 8-12 minutit endale sobiva küpsusastmeni.
3. Senikaua lõika lillkapsas väikesteks tükkideks ja purusta köögikombainis või riivi riiviga.
4. Pane pann tulele ja aja kookosõli kuumaks.
5. Prae pannil purustatud lillkapsast keskmisel kuumusel umbes 4-5 minutit ning maitsesta seejärel ürdisoolaga.
6. Sega mesi, soja ja seesamiseemned.
7. Serveeri lõhe lillkapsariisi, värske beebispinati ja magusa sojakastmega.