Koduleht » Retseptid » Banaani-kaerahelbepuder kodujuustusalatiga

Banaani-kaerahelbepuder kodujuustusalatiga

15

Koostisosad:

  • kaerahelbed 60 g ~6 sl
  • vahukoor 50 g ~3 sl
  • vesi 150 g ~2/3 klaasi
  • banaan 100 g ~1 keskmine
  • kodujuust 100 g ~3 sl
  • kurk 80 g ~1/3 keskmist
  • petersell maitse järgi
  • kaneel (Santa Maria) maitse järgi
  • sool näpuotsaga
Valmistamine:1. Sega vahukoor ja vesi potis ja pane tulele ning kuumuta kuni keemiseni.
2. Kalla kaerahelbed potti ning keeda tasasel tulel 10-15 minutit. Kui puder jääb liiga paks võid lisada vett juurde.
3. Kuni kaerahelbed keevad haki kurk ja petersell ning sega kodujuustuga. Purusta kausis banaan kahvliga.
4. Kui puder on valmis, siis sega see purustatud banaaniga kokku. Maitsesta kaneeli ja vähese soolaga.
5. Serveeri puder koos kodujuustu salatiga.
Kalorid:510
Rasvad:21 g
Valgud:20 g
Süsivesikud:60 g