Koduleht » Retseptid » Grillkana coleslaw salatiga

Grillkana coleslaw salatiga

35

Koostisosad:

  • kana (kanakints) 180 g ~1 suur kints
  • porgand 120 g ~1 suur
  • kapsas 120 g ~1 peotäis
  • mayo (oliiviõli-majonees) 25 g ~1 kuhjaga supilusikas
  • muna (majoneesi jaoks) 20 g ~½ väike
  • oliiviõli (majoneesi jaoks) 18 g ~1 supilusikas
  • sidrunimahl 5 g ~1 teelusikas
  • õun 120 g ~1 väike
  • meresool (Santa Maria) maitse järgi
Valmistamine:

1. Pane ahi grillrežiimiga 250 kraadi peale soojenema.
2. Maitsesta kanakints soola ja pipraga ning tõsta siis ahju 20-25 minutiks küpsema. Esimeseks 10 minutiks aseta kana pealmine osa alla, seejärel pööra kana ümber. Võid küpsetamiseks kasutada ka grilli.
3. Samaaegselt riivi porgand, lõika kapsas peeneteks ribadeks ning sega ise tehtud majoneesiga kokku. Maitsesta soolaga.
4. Serveeri kanakoib salatiga ja magustoiduks võta õun.
Kalorid:730
Rasvad:53 g
Valgud:40 g
Süsivesikud:23 g