mayo (oliiviõli-majonees) 25 g ~1 kuhjaga supilusikas
muna (majoneesi jaoks) 20 g ~½ väike
oliiviõli (majoneesi jaoks) 18 g ~1 supilusikas
sidrunimahl 5 g ~1 teelusikas
õun 120 g ~1 väike
meresool (Santa Maria) maitse järgi
Valmistamine:
1. Pane ahi grillrežiimiga 250 kraadi peale soojenema.
2. Maitsesta kanakints soola ja pipraga ning tõsta siis ahju 20-25 minutiks küpsema. Esimeseks 10 minutiks aseta kana pealmine osa alla, seejärel pööra kana ümber. Võid küpsetamiseks kasutada ka grilli.
3. Samaaegselt riivi porgand, lõika kapsas peeneteks ribadeks ning sega ise tehtud majoneesiga kokku. Maitsesta soolaga.
4. Serveeri kanakoib salatiga ja magustoiduks võta õun.