Koduleht » Retseptid » Briti lihapallid

Briti lihapallid

25

Koostisosad:

  • hakkliha 130 g ~1 portsjon
  • sibul 60 g ~1/2 keskmist
  • küüslauk 1 väike küüs
  • kapsas 100 g ~1 peotäis hakitult
  • tomat 100 g ~1 väike
  • tomatipüree 30 g ~1 sl
  • sojakaste 10 g ~2 tl
  • kookosrasv 10 g ~1 tl
  • rosmariin (Santa Maria) maitse järgi
  • sool maitse järgi
  • must pipar (Santa Maria) maitse järgi
Valmistamine:

1. Vormi hakklihast väikese muna suurused pallid ja tõsta kõrvale.
2. Kuumuta pannil kookosrasv ja prae hakitud sibulat umbes 2 minutit.
3. Lisa purustatud küüslauk, rosmariin ja tomatipüree. Kuumuta segades umbes 1 minut.
4. Aseta pannile hakklihapallid ja küpseta neid keskmisel kuumusel. Keera pallid ümber umbes 5 minuti pärast, et küpseksid ühtlaselt.
5. Seejärel lisa peeneks hakitud kapsas, sojakaste, hakitud tomat, ning maitsesta soola ja pipraga.
6. Kata pann kaanega ja lase toidul küpseda tasasel tulel 10 minutit, kuni kapsas on pehme ja pallid on täielikult läbi küpsenud.
Kalorid:405
Rasvad:25 g
Valgud:28 g
Süsivesikud:17 g