Koduleht » Retseptid » Maksapasteet kartuli-porgandi püreega

Maksapasteet kartuli-porgandi püreega

25

Koostisosad:

  • maksapasteet 150 g ~1-2 supilusikat
  • kartul 180 g ~1 suur
  • porgand 120 g ~1 suur
  • spinat 40 g ~2 peotäit
  • kookosõli 5 g ~½ teelusikat
  • ürdisool (Santa Maria) maitse järgi
  • meresool (Santa Maria) maitse järgi
Valmistamine:

1. Osta maksapasteet vastavalt oma maitsele.
2. Koori kartul ja porgand.
3. Lõika need ühe suurusteks tükkideks ja keeda pehmeks soolaga maitsestatud vees.
4. Kurna ja sega keedetud kartulid ja porgandid ühtlaseks massiks.
5. Lisa püreele kookosrasv ja maitsesta ürdisoolaga.
6. Serveeri maksapasteeti koos porgandi-kartulipüree ja värske spinatiga.
Kalorid:470
Rasvad:24 g
Valgud:26 g
Süsivesikud:38 g