1. Pane pott soolaga maitsestatud veega keema. Loputa riis ja keeda seda 12-14 minutit.
2. Tükelda lõhefilee ampsu suurusteks tükkideks.
3. Pane pann tulele ja aja kookosõli kuumaks.
4. Tõsta lõhe tükid pannile ja prae 3-4 minutit. Maitsesta soolaga. Seejärel lisa karripasta (1-2tl serveeringu kohta) ja prae veel 2 minutit. Lisa kookospiim (100ml serveeringu kohta), maitseained, värskelt pressitud laimimahl, kalakaste (maitse järgi) ning sega hoolikalt ja jäta tasasele tulele 5 minutiks.
5. Lõika õhukesed viilud kurgist ja porgandist ning sega salatiks, lisa seesamiseemned.
6. Serveeri lõhekarri riisi ja kurgi-porgandi salatiga.
NB! Lisa kõiki maitseaineid pigem tagasihoidlikult ja jäta järgmisteks
kordadeks meelde enda eelistused, sest maitsemeeled on erinevad.