Koduleht » Retseptid » Läätsesupp kanaga

Läätsesupp kanaga

20

Koostisosad:

  • kanafilee 120 g ~1 portsjon
  • punased või rohelised läätsed, keedetud 180 g ~1 klaas keedetult
  • porru 60 g ~10 cm jupp
  • paprika 80 g ️ ~1/2 keskmist
  • kookosrasv 10 g ~1 tl
  • vahukoor 50 g ~3 sl
  • vesi 100–150 ml ~1/2 klaasi
  • sool maitse järgi
  • must pipar (Santa Maria) maitse järgi
  • ürdisool (Santa Maria) maitse järgi
Valmistamine:

1. Keeda läätsed vastavalt pakendi juhisele soolaga maitsestatud vees.
2. Samal ajal tükelda kanafilee, porru ja paprika.
3. Kuumuta pannil kookosrasv ning praadida kana, porru ja paprika keskmisel kuumusel 4–5 minutit. Maitsesta soola ja pipraga.
4. Kui läätsed on valmis, tõsta kõik koostisosad potti. Lisa umbes 100–150 ml vett ja vahukoor.
5. Kuumuta keemiseni, maitsesta ürdisoolaga ja serveeri.
Kalorid:530
Rasvad:23 g
Valgud:41 g
Süsivesikud:40 g